Yawamaofsweden.com

Yawama Kids

Hos Yawama Kids kunde du hitta handgjord barnrumsinrending, ekologiska leksaker och stickade samt virkade gosedjur, handmålade barnkuddar med djurmotiv, stickade babyfiltar och förvaring för barnrummet.

 

Yawama Kids var en kollektion för barnrum framtaget av bloggaren Underbaraclara och designern och stylisten Anna Lidström. Kollektionen var helt unikt i sitt slag med produkter för barn i alla åldrar. Här sammanfogades svensk design med Afrikansk inredning och hantverk. Hantverk som tar tillvara på tekniker och kunskaper som har gått i arv i generationer och skapar arbetstillfällen särskilt för kvinnor som vid småskalig produktion får möjligheten att jobba hemifrån. Dessutom så är hantverk skonsammare för miljön om än inte alltid helt perfekt, men alltid helt unikt.

 

All Yawama of Sweden inredning och leksaker var framställda med stor respekt för både miljön och producenterna i Afrika. Många produkter var dessutom tillverkade av återvunna material. Re:design och återbruk när det är som bäst!