Virkad Kanin- Kalulu

Pris: 435kr
Exkl moms: 348kr
Tillgänglighet:  I lager

En av de mest populära karaktärerna i zambiska folksagor är Kalulun.  En söt liten kanin med stora öron – men som sitt oskyldiga utseende till trots är både klok och listig. Kalulu är ofta lite för skrytsam för sitt eget bästa men slutar alltid som sagans hjälte. Den viktiga lärdomen i fablerna om Kalulun är att intelligens och kvicktänkthet trumfar styrka och muskler.  Livet utan Kalulun skulle vara lugnt och skönt – men ganska tråkigt i längden. Yawamas virkade kanin är en lekfull figur som sätter färg på barndomen!

Kalulu och dess färgglada hängselbyxor är virkade av etiskt framställt bomullsgarn. Gosedjuret är designat i Sverige och framställt för hand av kvinnor i Zambia. Ditt köp ger en välbehövlig inkomst för kvinnan som har tillverkat den.

Aldrig Lika

Vi strävar alltid efter att vara så sanna ursprungsdesignen som möjligt. Med det sagt går det inte att hitta två precis likadana Yawama-leksaker. Det är en del av charmen med att köpa hantverk. Några gosedjur är längre, kortare, rundare eller slankare än gosedjuret du sett på bilden. Men vi lovar att varje leksak har sin egen charm och håller samma höga kvalitet. Yawamagosedjur är lika unika som kvinnorna som producerar dem. 

Varje djur är ca 27cm från huvud till fot

Fakta om våra leksaker

Yawama kanin är virkad av OEKO-certifierat bomullsgarn med OEKO-certifierad akrylfyllning. Alla våra fyllda djur kan maskintvättas i ljummet vatten och sedan dropptorkas. Våra handgjorda leksaker testas i enlighet med internationella och EU-standarder och uppfyller EN71-3-säkerhetsbestämmelserna för barn. Leksakerna är CE-märkta. 

Skriv en recension

Ditt namn:
Din recension:
OBS: HTML översätts inte!

Betyg: Dålig            Utmärkt

Ange koden i rutan nedan:Relaterade produkter