Virkad björn

Pris: 435kr
Exkl moms: 348kr
Tillgänglighet:  I lager

Inom samisk kultur hade björnen länge en särställning. Man trodde att björnen kunde förstå och tänka på människors språk och den ansågs ha övernaturliga krafter. Men dess styrka väckte också fruktan och rädslan bland människor.  

Idag är björnen snarare sinnebilden för ett mysigt kramdjur. Vår virkad björn passar bra in på den beskrivningen. Chibuli och dess klänning är virkad av etiskt framställt bomullsgarn.  Gosedjuret är designat i Sverige och framställt för hand av kvinnor i Zambia. Ditt köp ger en välbehövlig inkomst för kvinnan som har tillverkat den. Björnen är en unik present till barn i alla åldrar.

Björnen är en virkad leksak tillverkad av etiskt framställt bomullsgarn. Gosedjuret är designat i Sverige och framställt för hand av kvinnor i Zambia. Ditt köp ger en välbehövlig inkomst för kvinnan som har tillverkat den. Den är en unik present till barn i alla åldrar.

Aldrig Lika

Vi strävar alltid efter att vara så sanna ursprungsdesignen som möjligt. Med det sagt går det inte att hitta två precis likadana Yawama-leksaker. Det är en del av charmen med att köpa hantverk. Några gosedjur är längre, kortare, rundare eller slankare än gosedjuret du sett på bilden. Men vi lovar att varje leksak har sin egen charm och håller samma höga kvalitet. Yawamagosedjur är lika unika som kvinnorna som producerar dem. 

Varje djur är ca 27cm från huvud till fot

Fakta om våra leksaker

Yawama björn är virkad av OEKO-certifierat bomullsgarn med OEKO-certifierad akrylfyllning. Alla våra fyllda djur kan maskintvättas i ljummet vatten och sedan dropptorkas. Våra handgjorda leksaker testas i enlighet med internationella och EU-standarder och uppfyller EN71-3-säkerhetsbestämmelserna för barn. Leksakerna är CE-märkta. 

Skriv en recension

Ditt namn:
Din recension:
OBS: HTML översätts inte!

Betyg: Dålig            Utmärkt

Ange koden i rutan nedan:Relaterade produkter