Virkad räv-Mumbwe

Pris: 435kr
Exkl moms: 348kr
Tillgänglighet:  I lager

En av de mest populära fabeldjuren är räven. En listig och slug varelse som överlistar både björnar och kråkor.  Lärdomen är att räven - utan att vara snabbast, störst eller starkast - kan få sin vilja fram genom att använda list.

Mumbwe är en virkad leksak tillverkad av etiskt framställt bomullsgarn. Gosedjuret är designat i Sverige och framställt för hand av kvinnor i Zambia. Ditt köp ger en välbehövlig inkomst för kvinnan som har tillverkat den. Räven Mumbwe är en unik present till barn i alla åldrar.

Aldrig Lika

Vi strävar alltid efter att vara så sanna ursprungsdesignen som möjligt. Med det sagt går det inte att hitta två precis likadana Yawama-leksaker. Det är en del av charmen med att köpa hantverk. Några gosedjur är längre, kortare, rundare eller slankare än gosedjuret du sett på bilden. Men vi lovar att varje leksak har sin egen charm och håller samma höga kvalitet. Yawamagosedjur är lika unika som kvinnorna som producerar dem. 

Varje djur är ca 27cm från huvud till fot

Fakta om våra leksaker

Yawama räv är virkad av OEKO-certifierat bomullsgarn med OEKO-certifierad akrylfyllning. Alla våra fyllda djur kan maskintvättas i ljummet vatten och sedan dropptorkas. Våra handgjorda leksaker testas i enlighet med internationella och EU-standarder och uppfyller EN71-3-säkerhetsbestämmelserna för barn. Leksakerna är CE-märkta. 

Skriv en recension

Ditt namn:
Din recension:
OBS: HTML översätts inte!

Betyg: Dålig            Utmärkt

Ange koden i rutan nedan:Relaterade produkter