Virkad skallra Kolwe

Pris: 145kr
Exkl moms: 116kr
Tillgänglighet:  I lager

Vår virkade skallra heter Kolwe vilket är ordet för apa på det Zambiska språket Bemba. I Zambia lever Vervetapan som stått modell för vår virkade skallra Kolwe. Vervetaporna är vänliga och lekfulla djur som på många sätt liknar oss människor. Våra lekvänliga skallror är den perfekta presenten till en nyfödd liten krabat!

Apan är virkad av ekologiskt bomullsgarn. Den har ett mjukt pinglande skallerljud. Bakom produktionen finns kvinnor i Zambia, som genom att virka skallrorna får sig en välbehövlig extra inkomst. Varje vecka samlas kvinnorna på Little Ndaba, för att hämta nytt garn och kvalitetssäkra sina produkter. Träffarna är en viktig mötesplats för kvinnorna och många små djur virkas också där – på en filt i hyddans skugga. Elefanten Nsofwa är en meningsfull och unik present för det minsta barnet.

Fakta: Djuren är virkade i ekologisk bomull och stoppad med OEKO-certifierad akryl. Djuren kan maskintvättas i ljummet vatten, men undvik torktumling. Gosedjuren är CE-märkta och därför säkra för de allra minsta barnen.

Längd, huvud till fot: 25 cm

Skriv en recension

Ditt namn:
Din recension:
OBS: HTML översätts inte!

Betyg: Dålig            Utmärkt

Ange koden i rutan nedan:Relaterade produkter

Taggar:   skallra