skallror
stickad elefant
virkade skallror
Stickade kor

Reklamation

Reklamation

Du har rätt att returnera eller byta din beställning under förutsättning att de beställda objekten returneras i sitt ursprungliga skick och förpackning inom 30 dagar från postens datum (20 dagar för utländska ordrar). Du är ansvarig för kostnaden för returfrakten och att se till att varorna returneras till oss i sitt ursprungliga skick.

I händelse av att varor levereras skadade, defekta, i fel mängder etc har du rätt att returnera eller byta din beställning under förutsättning att du informerar oss om problemet vid mottagandet av produkten. Vi återbetalar kostnaden för varor och fraktkostnader. Varorna måste returneras inom 30 dagar från det ursprungliga postdatumet (40 dagar för utländska ordrar).

Alla återbetalningar kommer att behandlas inom 30 dagar på samma vis som den ursprungliga betalningen gjordes.

Kontakta alltid oss innan en retur på info@yawamaofsweden.com eller på 076-8466181

Toys
För Barn
Change

Yawama of Sweden - Stickade och Virkade Gosedjur.

Gosedjur från Yawama of Sweden

Yawama betyder "det är bra." Vår affärsidé växte ur vår önskan om att skapa förändring genom att stärka kvinnor i Zambia. 

Genom att sticka och virka gosedjur för Yawama of Sweden får kvinnorna en egen inkomst som de själva kan disponera över.

Vi designar våra mjuka djur, skallror och barnvagnsmobiler i Sverige.

Läs mer om processen här.

 

 

 

Fairtrade & Handmade

Gosedjuren från Yawama of Sweden är karäktärer som tagits från folksagor - och dessa berättelser blåser liv i våra handgjorda varelser. Kvinnor i Zambia som skapar dessa leksaker kan ge sina barn en bättre framtid genom att lära sig denna hantverk.

Virkade och stickade gosedjur som gör gott helt enkelt!!

 

 

Handla Tryggt

  • Kort och Faktura betalning.
  • Frakt 49kr.
  • Free frakt beställningar över 500kr
  • 14 dagars returrätt.
  • 3-5 dagars leveranstid (VK 10 stängd)

PayPal