stickad elefant
stickad bläckfisk
virkade skallror
Stickade kor

Reklamation

Reklamation

Du har rätt att returnera eller byta din beställning under förutsättning att de beställda objekten returneras i sitt ursprungliga skick och förpackning inom 30 dagar från postens datum (20 dagar för utländska ordrar). Du är ansvarig för kostnaden för returfrakten och att se till att varorna returneras till oss i sitt ursprungliga skick.

I händelse av att varor levereras skadade, defekta, i fel mängder etc har du rätt att returnera eller byta din beställning under förutsättning att du informerar oss om problemet vid mottagandet av produkten. Vi återbetalar kostnaden för varor och fraktkostnader. Varorna måste returneras inom 30 dagar från det ursprungliga postdatumet (40 dagar för utländska ordrar).

Alla återbetalningar kommer att behandlas inom 30 dagar på samma vis som den ursprungliga betalningen gjordes.

Kontakta alltid oss innan en retur på info@yawamaofsweden.com eller på 076-8466181

För Barn
Nyheter
Om Oss

Yawama of Sweden - Bra inredning, helt enkelt!

Barnrumsinredning Online

Hos Yawama of Sweden hittar du färgglad inredning för så väl barnrum som hela hemmet. Ekologiska stickade och virkade gosedjur, leksaker och barnvagnsmobilerbarnkuddar med djur motiv. Handgjorda inredningsdetaljer så som dukar, löpare, bordstabletter, förvaringskorgar, mattor och kuddfodral. Allting framställt med stor respekt för både miljö och producenter. Många produkter är dessutom tillverkade av återvunna material. Re:design och återbruk när det är som bäst!

Fairtrade & Handmade

Yawama betyder It is good på bembaspråket. Det kännetecknar hela vår filosofi. Produkter tillverkade under schysta förhållanden – som tar hänsyn till både producenter och miljö.  Svensk design som möter afrikansk inredning.

Yawama jobbar för att de som framställer våra produkter ska få rättvist betalt och goda arbetsförhållanden. Vi besöker regelbundet våra producenter på plats i Zambia och bygger långvariga samarbeten baserade på Fairtrades principer.  När du handlar ifrån oss kan du handla med gott samvete.

Snygg och schysst inredning online. It’s good, helt enkelt!

Handla Tryggt

  • Kort och Faktura betalning.
  • Frakt 49kr.
  • Free frakt beställningar över 500kr
  • 14 dagars returrätt.
  • 3-5 dagars leveranstid

PayPal