skallror
stickad elefant
virkade skallror
Stickade kor

Feeling African

Med stöd från Aid to Artisans, en internationell ideell organization som använder hantverk för att sporra den ekonomiska utvecklingen, startades 2003 Feeling African av Willard Musarurwa, en begåvad konsthantverkare från Zimbabwe. Baserad i Kapstaden, Sydafrika, sysselsätter nu Feeling African nio heltidsanställda ståltrådsarbetare och producerar trendiga och färgstarka ståltrådsmöbler som har blivit nationellt hyllade och synts i nationella och internationella livsstilsmagasin så som Elle Décor. Produkterna är helt tillverkade för hand av ett team av lokala hantverkare. Möbler varierar från sidobord och soffbord, pallar och skålar.

Det finns inga tillverkare att visa.
Toys
För Barn
Change

Yawama of Sweden - Stickade och Virkade Gosedjur.

Gosedjur från Yawama of Sweden

Yawama betyder "det är bra." Vår affärsidé växte ur vår önskan om att skapa förändring genom att stärka kvinnor i Zambia. 

Genom att sticka och virka gosedjur för Yawama of Sweden får kvinnorna en egen inkomst som de själva kan disponera över.

Vi designar våra mjuka djur, skallror och barnvagnsmobiler i Sverige.

Läs mer om processen här.

 

 

 

Fairtrade & Handmade

Gosedjuren från Yawama of Sweden är karäktärer som tagits från folksagor - och dessa berättelser blåser liv i våra handgjorda varelser. Kvinnor i Zambia som skapar dessa leksaker kan ge sina barn en bättre framtid genom att lära sig denna hantverk.

Virkade och stickade gosedjur som gör gott helt enkelt!!

 

 

Handla Tryggt

  • Kort och Faktura betalning.
  • Frakt 49kr.
  • Free frakt beställningar över 500kr
  • 14 dagars returrätt.
  • 3-5 dagars leveranstid (VK 10 stängd)

PayPal