skallror
stickad elefant
virkade skallror
Stickade kor

Grasshoppers

Grasshoppers, som etablerades 2001, är ett australisk designat märke för barn, startat av tvillingsystrar födda i Zimbabwe. Genom samarbetet med kooperativet Knit-for-Life erbjuder de utbildning i stickning för exportmarknaden, kvalitetskontroll och ledarskapsutbildning. Knit-for-Life är en ideell organisation som bidrar till fattigdomsbekämpning och inkomstgenerering för ett nätverk av över 200 kvinnor på landsbygden i sydöstra Zimbabwe. Kvinnorna är intressenter i verksamheten och vinster från försäljning riktas åter in i verksamheten för framtida tillväxt och utveckling.

http://www.knitforlife.com.au

Det finns inga tillverkare att visa.
Toys
För Barn
Change

Yawama of Sweden - Stickade och Virkade Gosedjur.

Gosedjur från Yawama of Sweden

Yawama betyder "det är bra." Vår affärsidé växte ur vår önskan om att skapa förändring genom att stärka kvinnor i Zambia. 

Genom att sticka och virka gosedjur för Yawama of Sweden får kvinnorna en egen inkomst som de själva kan disponera över.

Vi designar våra mjuka djur, skallror och barnvagnsmobiler i Sverige.

Läs mer om processen här.

 

 

 

Fairtrade & Handmade

Gosedjuren från Yawama of Sweden är karäktärer som tagits från folksagor - och dessa berättelser blåser liv i våra handgjorda varelser. Kvinnor i Zambia som skapar dessa leksaker kan ge sina barn en bättre framtid genom att lära sig denna hantverk.

Virkade och stickade gosedjur som gör gott helt enkelt!!

 

 

Handla Tryggt

  • Kort och Faktura betalning.
  • Frakt 49kr.
  • Free frakt beställningar över 500kr
  • 14 dagars returrätt.
  • 3-5 dagars leveranstid (VK 10 stängd)

PayPal